Svečane obleke

Imate obletnico ali rojstni dan? Ste povabljene na poroko, maturantski ples ali drug svečan dogodek? Oblecite se v čudovito obleko, o kateri že dolgo sanjate. S katero boste izkazale spoštovanje do dogodka, obenem pa boste v njej zasijale v vsej svoji lepoti. S pravo izbiro elegantne svečane obleke boste zagotovo prejele tudi številne komplimente.

Ko gre za svečane obleke, ki jih ne potrebujemo pogosto, se velikokrat poraja vprašanje, kakšno obleko sploh izbrati. Kroj, barvo, dolžino,…  Gre vendarle za obleke iz drugačnih materialov in krojev, kot ste jih vajene, zato vam z veseljem priskočimo na pomoč in pomagamo, da boste našle svojo sanjsko obleko.

Ženske svečane obleke so v našem salonu na voljo v zelo različnih stilih, krojih in barvah. Izbirale boste lahko med elegantnimi kratkimi oblekami, ki so oprijete, padajoče ali razkošnega princess kroja.

Prav vsaka obleka ima premišljen detajl, ki jo naredi posebno – romantične čipke, kristali ali unikatni vzorci, s katerimi boste zagotovo pritegnile pozornost.

Preberite več