POROČNA,
SVEČANA & MODNA
OBLAČILA
041 577 572
info@sanjska-obleka.si
SI | HR

Prijava na E-novice

Vpišite vaš elektronski naslov in spremljajte naše objave in akcijsko ponudbo.

Prijava ni uspela.
Spoštovani,
zahavljujemo se vam za prijavo na naše e-novice.

Lep pozdrav,
sanjksa-obleka.si

Kako se je začela naša zgodba

Kot večina deklet sem tudi jaz že od malih nog sanjala o princu na belem konju, poroki s kočijo ter svoji veliiiiiki poročni obleki. Kočije sicer nisem imela, je bil pa moj poročni dan kljub temu čudovit in natanko tak, kot sem si vedno želela. Bilo je popolno, pravljično, sanjsko!

Ko sem po poroki, še polna vtisov, zaradi bolezni za 14 dni ostala doma, so se mi porodile nove sanje. Zaželela sem si biti del priprav na poseben dan in pomagati dekletom, ki svojo sanjsko obleko še iščejo. Naj bo poroka, maturantski ples, valeta, birma ali kakšen drug svečani dogodek - vse si želimo biti na svoj dan najlepše in opažene. In občutek, da si nekomu pomagal to doseči, je neprecenljiv. Z veliko trdega dela, neprespanih noči, posluhom do želja strank, predvsem pa z veliko željo, so se moje sanje o salonu uresničile. V šestih letih smo postali eden izmed največjih salonov v Sloveniji, kjer vsaka ženska ali dekle, ne glede na svojo starost in postavo, lahko najde svojo sanjsko obleko.

Janina Perko, lastnica.

Naša vizija

V podjetju Sanjska obleka vemo, da je vsaka izmed nas edinstvena, zato se tudi z veseljem vsaki posebej posvetimo. Naša želja in cilj sta, da bi stranka glede na svoj karakter, stil, želje, postavo in priložnost našla obleko, v kateri se bo počutila kot najlepša na svetu.

Zavedamo se, da so želje in okusi zelo različni, zato težimo k temu, da vam v vsakem trenutku lahko nudimo kar največjo večjo izbiro poročnih in svečanih oblek, odlične kakovosti. Svojo ponudbo ves čas dopolnjujemo in širimo glede na modne smernice ter želje naših strank. Ponosni smo na največjo izbiro poročnih in svečanih oblek v Sloveniji in na to, da ponudbo vsako leto še bogatimo.

Ponudba

V našem salonu vam nudimo veliko izbiro kakovostnih poročnih, svečanih in modnih ženskih oblačil. V ponudbi boste našle tako dolge, kot kratke obleke različnih velikosti, v različnih barvah in barvnih kombinacijah, od bolj preprostih do zelo razkošnih in od bolj klasičnih modelov do modelov oblek po zadnjih modnih trendih. Nudimo tudi široko paleto oblek za močnejše postave in za nosečnice. Poleg oblek imamo v ponudbi tudi nakit, čevlje, tančice, podvezice,... in ostale dodatke, ki bodo lepo zaokrožili vaš sanjski izgled. Za popolno usklajenost pa lahko poskrbimo tudi za vašega spremljevalca. V enaki barvi in materialu, kot bo vaša obleka lahko izdelamo kravato, šal, pas, telovnik, itd.
Prisegamo na kakovost, zato vam ponujamo obleke svetovno priznanih blagovnih znamk: St. Patric (Pronovias), Stella York, Allure, Maggie Sottero, Mori Lee, Demetrios, Sonia Pena, Ronald Joyce, Ladybird, Papilio, Ida Torez, Orea Sposa, The Dessy Group, Luxuar, GN Design group, Alyce Paris, Gino Cerutti,...

Salon Sanjska obleka se nahaja v Kamniku, za zemljevid klikni TUKAJ.

Kdo smo

V salonu vam bomo na podlagi večletnih izkušenj svetovali Janina, Mirjam in Tjaša. Vse svoje delo opravljamo z ljubeznijo in strokovno, predvsem pa s srcem in željo, da boste našle svojo sanjsko obleko.
Vesele bomo vašega obiska.

 
Janina Perko - sanjska-obleka.si
JANINA:
Lastnica salona, ki je naravnost zaljubljena v svoje delo. Prijazna, delovna, na trenutke tudi adrenalinska in malo odštekana Janina poskrbi, da prav vsaka nevesta najde svojo sanjsko obleko. Najbolje bi jo opisali kot perfekcionistko z bogatimi izkušnjami, ki je vedno v iskanju popolnih oblek za svoje gospe in gospodične. Vsakič, ko dobi novo idejo, jo tudi hitro in uspešno uresniči. Nov poročni projekt? Seveda, takoj je za akcijo!
Tjaša - sanjska-obleka.si
TJAŠA:
Prijazna in potrpežljiva Tjaša s širokim nasmehom na obrazu prisluhne prav vsaki želji stranke in vsem nameni prijazno besedo. Vedno poskrbi, da se stranke v salonu počutijo sproščeno in udobno. Ena izmed njenih velikih strasti je moda in spremljanje modnih smernic, zato če potrebujete še nasvet o pričeski, makeupu in modnih dodatkih, se o tem z veseljem razgovori – prizna, da velikokrat tudi preveč.
Tjaša - sanjska-obleka.si
ALEKSANDRA:
 
Copyright © 2017 Sanjska Obleka d.o.o. All Rights Reserved. Vse pravice pridržane. | O piškotkih