POROČNA,
SVEČANA & MODNA
OBLAČILA
041 577 572
info@sanjska-obleka.si
SI | HR

Prijava na E-novice

Vpišite vaš elektronski naslov in spremljajte naše objave in akcijsko ponudbo.

Prijava ni uspela.
Spoštovani,
zahavljujemo se vam za prijavo na naše e-novice.

Lep pozdrav,
sanjksa-obleka.si

Poročne obleke

Pri izbiri poročne obleke vam svetujemo, da jo začnete iskati približno 6 mesecev pred poroko. V tem primeru boste imele vse možnosti, da si izberete tako, o kakršni ste vedno sanjale. Lahko se zgodi, da vam je všeč model poročne obleke, ne ustreza pa vam npr. barva. Tako imate še dovolj časa, da vam izdelamo novo po vaših merah, v katerikoli barvi oz. barvni kombinaciji.

Tudi detajli so popolnoma prilagojeni vam – dodaten pas, pentlja, več/manj bleščic, naramnice,...

Priporočamo, da na pomerjanje poročne obleke pridete sama oz. z osebo, ki ji najbolj zaupate in pozna vaš okus ter stil. Ne pripeljite s seboj preveč prijateljic, saj boste domov odšle razočarane. Praktično nikoli se namreč ne zgodi, da bi bila vsem všeč ena poročna obleka. Velikokrat se tudi pričakovanja prijateljic razlikujejo od vaših in to vas lahko zmede. Če ste se odločila za preprosto ali kratko poročno obleko takšno tudi izberite, četudi vam vsi prigovarjajo, da mora biti obleka bogata, polna volančkov, čipk in kristalov. Vi jo boste nosila in vi se morate v njej dobro počutiti. Vsekakor pa takšno obleko poskusite, da boste prepričana, da to res ni to kar ste si zamislila.

V salonu vam ponujamo poročne obleke različnih stilov. Če vam je všeč minimalizem, se lahko odločate med enostavnejšimi poročnimi oblekami, če ste rade sproščene in igrive, lahko izbirate med kratkimi poročnimi oblekami (lahko se pohvalimo z največjo izbiro kratkh poročnih oblek v Sloveniji); če ste resnejše dame, vam bo morda ustrezal kostim.

Če pa želite izgledati kot prava filmska nevesta, lahko izbirate med bogatimi poročnimi oblekami, ki bodo ženinu in svatom vzele dih. Imamo tudi veliko poročnih oblek za močnejše postave (do št 56) ter za nosečnice.

Poročne obleke, ki jih ponujamo v našem salonu, so izdelane kvalitetno in iz najboljših materialov. Vse poročne obleke imajo okrog pasu všite kosti, ki skrijejo kak odvečen kilogram, če je potrebno ali pa le pomagajo povdariti vaš ozek pas. Všit je tudi nedrček, ki poskrbi za podporo in lepo obliko vaših prsi. Obleke imajo tudi skrito elastiko ki poskrbi, da obleka ostane na svojem mestu in, da vam ne »leze dol«. Vsako obleko, ki jo imamo v salonu, je mogoče prirediti po vaših željah. Obleki, ki je brez rokavov, se lahko dodajo naramnice ali rokavi (npr. letos so moderni čipkasti rokavi), pasovi, bleščice, pentlje, ....

V salonu Sanjska obleka se po najboljših močeh trudimo ustreči vašim željam, saj smo počaščeni, da smo lahko del enega izmed najpomembnejših dni v vašem življenju. Ko se enkrat odločite za poročno obleko, lahko v stilu le-te izdelamo tudi dodatke za ženina, priče, družice, ...

Pri izbiri vaše poročne obleke vam bomo z veseljem brezplačno svetovali.
Copyright © 2017 Sanjska Obleka d.o.o. All Rights Reserved. Vse pravice pridržane. | O piškotkih