Poročna obleka Alicante

S čudovitimi čipkami in lahkotnostjo vas bo poročna obleka Alicante popeljala v svet romantike. Krojena je v oprijetem stilu morske deklice, ki poudari silhueto neveste. Životec je narejen iz prosojnega tila v kožni barvi. Temu so dodane precizno našite francoske čipke, skupaj pa ustvarijo moden in zapeljiv tattoo efekt. Čipke so v enakem stilu našite tudi na dolge rokave. Oprijeto krilo je udobno in večplastno. V spodnjem delu je narejeno iz povsem drugega vzorca čipk, kar ustvari zanimiv 3D učinek. Hrbtni del poročne obleke je krojen na eleganten V izrez.

Poročna obleka Ocala

Čudovite čipke v tattoo efektu, udobje in lahkotnost, zapeljive linije,… Kaj več bi si želeli? Poročna obleka Ocala je krojena v stilu morske deklice in poudari postavo neveste. Životec krasi čudovita francoska čipka Chantilly, ki je našita na til kožne barve. Ta se nadaljuje na oprijeto krilo, ki se spodaj rahlo razširi. Izjemno zapeljiv je tudi zadnji del poročne obleke – hrbet je globoko odprt in skoraj v celoti našit s čipko, ki poteka tudi vzdolž krila in romantične lahkotne vlečke.

Poročna obleka Ober

Za neveste, ki si želite gladkih, sofisticiranih linij! Poročna obleka Ober, ki je krojena v stilu morske deklice, s pomočjo precizno izbranega materiala zapeljivo oblikuje postavo. Životec je krojen z globljim V izrezom, ki ga krasi asimetrično oblikovan til. Dodane so mu tudi francoske čipke Chantilly in drobni kristali. Hrbtni del poročne obleke je krojen z V izrezom in drobnimi gumbi v ujemajoči barvi obleke. Krilo z daljšo vlečko je čistih linij in poudari nevestino eleganco in čutnost.

Poročna obleka Osaka

S svojo vilinsko lepoto vas bo očarala poročna obleka Osaka, ki je krojena v padajočem stilu. Pogled se vam bo ustavil na mehkih francoskih čipkah, ki krasijo životec. S srečk izrezom in tattoo efektom je nedvomno prava paša za oči! Čipke so narejene v nežnem cvetličnem vzorcu in se čudovito povežejo s preprostim in lahkotnim krilom. Primerna bo za vse tiste neveste, ki si želite romantične in trendy poročne obleke!

Poročna obleka Kendra

Za zapeljivo in sofisticirano nevesto… Poročna obleka Kendra se ponaša z razkošnimi čipkami, ki so našite vzdolž celotne obleke. Čipke so krojene v unikatnem cvetličnem vzorcu in okrašene z drobnimi kristali. Globok V izrez s pomočjo širših naramnic ustvari čudovit dekolte. Nedvomno vas bo očaral tudi hrbtni del, ki je popolnoma odprt, čipka pa je precizno našita čez rob naramnic vse do pasu. Lesk, ki ga dajejo kristali, ustvarijo razkošen in eleganten izgled. Poročna obleka je delo priznane blagovne znamke San Patrick, ki spada pod okrilje ene najboljših poročnih hiš na svetu, Pronovias.

Poročna obleka Eliseo

Romantična zapeljiva princesa! Poročna obleka Eliseo je krojena v razkošnem princess stilu, ki oblikuje pas. Životec krasi gosta čipka v cvetličnem vzorcu. Čipke so ročno izdelane v Franciji in Benetkah, ki jih svetovno priznana hiša Pronovias uporablja pri večini njihovih poročnih kreacij. Krilo je bogato in ustvarjeno iz lahkotne in zračne organce. Za trendy izgled so mu dodani večji naborki. Na krilo so našite tudi posamične čipkaste aplikacije za resnično romantičen izgled.

Poročna obleka Kalania

Poročna obleka Kalania je zagotovo prava mojstrovina linije San Patrick, ene najbolj prestižnih poročnih hiš na svetu, Pronovias. Krojena je v zapeljivem stilu morske deklice in čutno poudari silhueto neveste. Mehak Mikado til je ivory, spodnja plast pa v šampanjec barvi. Skupaj ustvarita učinek plastenja, ki je izjemno moden. Tudi francoske in beneške čipke v nežnem cvetličnem stilu so našite v plasteh in tvorijo 3D efekt. Hrbtni del je narejen iz tila, nanj pa je našita čipka v tattoo vzorcu. Za čudovite poročne fotografije bo poskrbela še razkošna dolga vlečka s čipkastim zaključkom.

Poročna obleka Oleiro

Za neveste, ki si želite zapeljivo pokazati noge! Poročna obleka Oleiro je krojena v oprijetem stilu morske deklice in poudari boke in pas. Životec je krojen z globljim srček izrezom, ki ga asimetrično rahlo zakriva til. Lahkotnemu krilu je dodan tudi razporek, ki se zaključi s čipko. Hrbtni del poročne obleke je le deloma odprt, krasijo pa ga drobni gumbi, ki se popolnoma barvno ujemajo. Poročna obleka se ponaša tudi s krajšo čipkasto vlečko, ki se za prvi poročni ples pripne na krilo obleke.

Poročna obleka Karina

Za vse ljubiteljice gladkih, čistih linij! S svojo eleganco vas bo očarala poročna obleka Karina, ki je krojena v stilu morske deklice. Kroj lepo poudari silhueto neveste in jo naredi še bolj ženstveno. Narejena je iz kompaktnega Crepe materiala, ki je izjemno udoben za nošenje. Širše naramnice bodo dale oporo prsim in poskrbele za lep dekolte. Nedvomno pa bodo vsi pogledi uprti v hrbtni del, saj je popolnoma odprt, krasijo pa ga nežne kristalne niti, ki se vzdolž hrbta simetrično zaključijo.

Poročna obleka Alsacia

Kot princese iz pravljic se boste počutile v poročni obleki Alsacia, ki je krojena v razkošnem stilu. Narejena je iz izjemno mehkega in lahkotnega tila v ivory barvi. Životec je povsem našit z ročno narejeno francosko čipko Chantilly, ki obleki daje čudovit romantičen pridih. Čipka nežno prekriva globlji srček izrez, z ladijskim izrezom pa bo poskrbela še za učinek elegance. Krilo iz tila je bogato, ustrezalo pa bo tistim nevestam, ki si želite razkošja brez čipk ali kristalov na spodjem delu.