POROČNA,
SVEČANA & MODNA
OBLAČILA
041 577 572
info@sanjska-obleka.si
SI | HR

Prijava na E-novice

Vpišite vaš elektronski naslov in spremljajte naše objave in akcijsko ponudbo.

Prijava ni uspela.
Spoštovani,
zahavljujemo se vam za prijavo na naše e-novice.

Lep pozdrav,
sanjksa-obleka.si

Obleke za valeto in birmo

Valeta je prav tako kot maturantski ples pomemben dogodek ob zaključku osnovne šole, le da v malo manjšem slogu. Temu primerno poskušajte izbrati tudi obleko. Obleke za valeto so ponavadi kratke in enostavnejše od maturantskih. Lahko imajo tudi bleščice, vendar ne toliko kot maturantske obleke in tudi preveč ekstravagantne ponavadi te obleke niso.

Obleke za birmo so še preprostejše, kot obleke za valeto. To ne pomeni, da mora biti obleka dolgočasna in popolnoma preprosta, le preveč vpadljivih detajlov naj nima in naj bo primerne dolžine. V naši trgovini boste našle precej modelov, ki so preprosti, a kljub temu še vedno nekaj posebnega. V večini primerov si stranke poleg izbrane obleke za birmo izberejo še bolero ali šal v enaki oz. ujemajoči barvi.

Nasvet:Če imate v istem letu birmo in valeto vam lahko obleko, ki ste si jo izbrale za birmo preuredimo tako, da jo boste spremejeno nosile tudi na valeti. Kako vam žal na tem mestu ne moremo izdati, se bomo pa o vseh možnostih pogovorili, ko si boste obleko izbrale. Za znesek, ki bi ga tako namenili nakupu 2 »poceni« oblek si raje privoščite eno kvalitetno. Verjemite razlika se opazi, četudi niste strokovnjak. Ker bo obleka po dveh nošenjih še vedno kot nova jo kasneje lahko tudi posodite ali prodate.

Pri izbiri vaše obleke za valeto ali obleke za birmo vam bomo z veseljem brezplačno svetovali.
Copyright © 2017 Sanjska Obleka d.o.o. All Rights Reserved. Vse pravice pridržane. | O piškotkih