POROČNA,
SVEČANA & MODNA
OBLAČILA
041 577 572
info@sanjska-obleka.si
SI | HR

Prijava na E-novice

Vpišite vaš elektronski naslov in spremljajte naše objave in akcijsko ponudbo.

Prijava ni uspela.
Spoštovani,
zahavljujemo se vam za prijavo na naše e-novice.

Lep pozdrav,
sanjksa-obleka.si

Obleke za obhajilo

Ker se lahko pohvalimo z največjim izborom oblek za obhajilo v Sloveniji, smo prepričani, da boste v naši ponudbi našle takšno, ki bo všeč vam in vaši deklici. Modeli so res zelo različni. Nekatere obhajilne obleke so bolj, druge manj okrašene, čipkaste, preproste, daljše, krajše,... skratka vseh vrst.

Tako kot vse ostale so tudi naše obleke za obhajilo narejene kvalitetno in iz najboljših materialov. Če vam na obleki kak detajl ni všeč - npr. barva pasu, lahko le tega zamenjamo v barvi po vaši želji. K vsaki obleki je možno dobiti še bolero. Če ima obhajilna obleka rokave, pa lahko namesto bolera izberete visoke rokavičke. In da bo končna podoba vaše prvo obhajanke izgledala karseda popolno so tukaj še dodatki za v lase (tiare, špange, obroče,...) in mošnjički.

Pri izbiri obleke za obhajilo je najpomembnejše, da je deklici všeč. Če želite, da nosi obleko po vaših željah ji raje ne pokažite vseh možnostih. Okus mamic in deklic se namreč največkrat razlikuje. Obleke za obhajilo si lahko izposodite, kupite ali pa vam jo izdelamo po vaših željah. Ponujamo tudi obhajilne obleke za močnejše deklice.

Pri izbiri vaše obleke za obhajilo vam bomo z veseljem brezplačno svetovali.
Copyright © 2017 Sanjska Obleka d.o.o. All Rights Reserved. Vse pravice pridržane. | O piškotkih