Popusti do 25% na ženske poročne obleke

Tradicionalna julijska akcija – popusti do 25% na ženske poročne obleke

KAKO DO POPUSTA?

1.
Akcijske cene si lahko pridobijo neveste, ki obleko rezervirajo med 1. in 31. julijem 2023 in se poročijo v letu 2024.

2.
Akcija velja za poročne obleke – torej obleke, ki se začnejo na “Poročna obleka…”.
VIŠINA POPUSTA, ki ga dobite, če je vrednost izposoje ali nakupa:
Do 800 – 10% popusta
od 801 – do 999 – 15% popusta
od 1000 do 1.500 – 20% popusta
Nad 1.501 – 25% popusta

* Cene veljajo za obleke na zalogi, ne za nova naročila.

** Velja tudi za akcijske obleke.
*** Popusti se med seboj ne seštevajo.

 

3.
Akcija velja za vse modele, razen za obleke:

Dalila, Eridana, April, Tessa, Eleanor, Antuanetta, Justine, Matilda, Mclean, Sister, Cheri, Flirts, Kailene, Sonu.

 

 

Prisrčno vabljene.

Brezplačna intimna poroka za najimpresivnejšo zgodbo

Sta za poročno pustolovščino? Vaju mika poročna obrednost v udobju vajine intime, s pridruženimi pričami, najožjo družino in / ali izbranimi svati?

Ker vedno radi podpremo zanimive ideje, smo se tudi tokrat odločili, da bomo sodelovali pri projetu, ki ga je zasnovala Špela Ažman Svetina iz podjetja Spellas.

Za kaj gre?

 

Sem Špela Ažman Svetina iz podjetja Spellas in se že več kot 10 let ukvarjam s kreiranjem poročnih dogodkov.  V navdih za pričujoči projekt mi je bila lanskoletna poročna sezona, ki jo je močno zaznamovalo pomladno obdobje, ko smo živeli v krču zaklenjenih življenj. Posledica te situacije pa so bile zavidljivo lepe, čarobne in nepozabne intimne poroke.

Ker nas je znova zajel koronski mrk in pri parih opažam zaležana hrepenenja in zadušene želje po poroki. Nekateri so se celo vdali, drugi spet prestavljajo termine…

Obeti so nepredvidljivi in napovedi kažejo, da bomo tudi v prihajajoči sezoni prikovani na »mehurčkanje« v ožjih zasedbah. Kar ni nujno zastrašujoče, ampak predvsem izjemna priložnost, da bo vajin dan zasijal v družbi manjšega števila izbranih svatov, a tisti bodo nedvomno pravi!

V duhu aktualnega časa oživljam projekt POSTK(O)RONSKA POROKA V MEHURČKU. (Trenutni ukrepi namreč dopuščajo obrede »v mehurčku«, torej do 10 oseb.)
~ Misijo bomo udejanili s partnerji iz poročnega turizma, ki bodo doprinesli vsak s svojo BREZPLAČNO POROČNO STORITVIJO.

Vsi tisti, ki menite, da poročni dan ni cirkus, niti spektakel za svate, želim navdihniti in v vas prebuditi razmišljanje, da za poPOLNO poročno zaobljubo zadošča trdnost Vajine dvojine in je tako tudi poroka za dva z najožjo družino ali izbranci lahko edinstveno doživetje in ni nujno potrebno, da sta obložena z mnogotero svati. Imam na zalogi tudi nekaj namigov, kako bodo svatje kljub omejenim ukrepom vendarle prisotni in tako lahko doprinesli k dogodku, par pa se bo tako počutil bolj izpolnjenega. A to naj zaenkrat ostane še zastrto v tančico skrivnostnosti.

Foto: Big day

V luči navedenega vas mamim, da se prijavite na NATEČAJ ZA NAJIMPRESIVNEJŠO LJUBEZENSKO ZGODBO.

~ Pri prijavah NI STAROSTNE NITI GENERACIJSKE IN NE KAKRŠNEKOLI DRUGE OMEJITVE. Dobrodošli vsi spoli, vse starosti, različni profili, vse barve kože!

~ Lahko gre tudi za obnovo zaobljube in denimo otroci prijavijo starša ali stara starša. Da bo le zgodba zgovorna, življenjska in prepričljiva.
~ Dobrodošle zgodbe iz vseh vetrov – sočne in prismuknjene, poetične in prizemljene, simpatične in resnične, globoke in površinske, radostne in s ščepcem drame, žmohtne in navadne, čustvene in razumske…
~ Pogumno in drzno zavihtite svoja nalivna peresa, nabrusite konice prstov, zanetite tipkovnico ali posezite po kameri ter mi pošljite vašo edinstveno ljubezensko zgodbo.

 

Zmagovalna zgodba zadane »sedmico na poročnem lotu« – INTIMNO POROKO ZA IZBRANCE.
~ Izglasovani par bomo nagradili z brezplačno organizacijo celotnega dogodka (od obreda do obeda) na mističnem posestvu Samostana Mekinje, s pridruženimi spremljevalnimi poročnimi storitvami.

POGOJI za sodelovanje:
~ K projektu pristopate z zapisom navdihujoče ljubezenske zgodbe, in sicer z lastnoročnim zapisom pisma ali navedbo zgodbe v el.obliki. Da se približamo še jeziku generacije milenijcev, pa pozdravljamo tudi prijave v obliki video prispevkov.

~ Vajin poročni dan se mora zgoditi 8.5.2021 ali 15.5.2021

 

Torej do 28.3.  mi lahko pišete zs na FB poroke.spellas ali na info@spellas.si .
V nedeljo, 28.3. zvečer, bomo na FB poroke.spellas objavili TRI najzanimivejše zgodbe, ki bodo prepričale žirijo.

Nato pa je poteza na vas, da z všečki na mojem FB profilu poroke.spellas izglasujete tisto, ki vas bo najbolj nagovorila in prevzela.

 

Izrekam globoko hvaležnost vsem pridruženim partnerjem pri projektu:
Dogodek bo podprt z brezplačnimi storitvami soustvarjalcev:

Izposoja ženske poročne obleke: @sanjskaobleka
Izposoja moške poročne obleke: @morrosartoriale
Prizorišče civilnega/cerkvenega obreda in svečanega obeda: @samostan_mekinje
Gostinske storitve: @gostilnarepnik
Ličenje in pričeska: @sarahbamburac_art
Poročna floristika: @cvetlicarna.zvoncek
Krojenje poročnih oblek: HELI, Helena Jamnik, modno oblikovanje in šiviljstvo @hjamnik
Fotografija: @bostjanjamsek
Plesna koreografija: @center_plesa_prostyle
Prstana: Zlatarstvo Lavtižar
Elementi mistike: @bbdjteam
Glasbena zabela: @Alja & Andraž, @aljaws
Vodenje in idejna zasnova projekta, načrtovanje ter organizacija dogodka: @spellas.poroke

 

Špela Ažman Svetina

SpellAS, Kreiranje  poročnih dogodkov

 

Pomlad, 2021

Foto: Jana Snuderl

 

Fotografija na bannerju: Tamara Vidmar

Fotografija novičke: Jana Snuderl

SNEMANJE POROKE – DA ALI NE?

POROČNA ZGODBA UJETA V FILM

Najlepši trenutki vašega poročnega dne si zaslužijo, da ostanejo ovekovečeni za vedno. V sliki ali v filmu. Fotografiranje in snemanje porok sta dva izmed tistih elementov vaše poroke, ki si zaslužita nekaj več pozornosti in dobrega premisleka.

Več si preberite v našem zadnjem BLOG zapisu, KLIK.

 

MATURANTSKI PLES IN MATURANTSKE OBLEKE

Maturantski ples in maturantske obleke.

Eden najbolj pomembnih trenutkov tvojih mladostniških dni.  Prihaja dan, ki si ga čakal/a zelo dolgo, dan, ki bo dal piko na I tvojim srednješolskim letom. Maturantski ples. Še zadnjič boste združeni vsi maturantje s svojimi družinami, ki bodo prekipevale od ponosa.

Maturantski ples bo prinesel ogromno lepih trenutkov, ki se jih boš spominjal/a celo življenje, zato poskrbi, da bo vse kar se da popolno. Tudi tvoja maturantska obleka.

Maturantske obleke

Sicer pa nam dovoli, da z maturantskim priročnikom olajšamo izbiro prave maturantske obleke tako maturantkam, kot maturantom. Izbor je res pester, prepusti se nam, z veseljem pomagamo pri izbiri.

Preberite si svoj izvod MATURANTSKEGA PRIROČNIKA TUKAJ v PDF obliki ali preberite naš BLOG zapis in se naročite na prosti termin na tem NASLOVU.

WHITEONE IN ZAC POSEN STA ZDRUŽILI MOČI

White One, blagovna znamka skupine Pronovias je najavila sodelovanje s priznanim oblikovalcem Zac Posen,  ki je ekskluzivno za blagovno znamko WhiteOne oblikoval linijo poročnih oblek.

White One

Več si preberite v našem Blog prispevku tukaj:-)

PRAVILA OBLAČENJA

BLACK tie – WHITE tie – Coctail?

Kateri je formalen in kateri bolj formalen od formalnega?

Kako kratka je lahko vaša obleka in ali je za specifičen dogodek sploh primerna kratka toaleta?

Kakšen suknjič mora izbrati moški?

Kateri dogodek zahteva kakšno toaleto?

Na vsa vprašanja smo vam pripravili odgovore v našem novem Blog zapisu.

Povezava do Blog zapisa PRAVILA OBLAČENJA.

Kako se izogniti stresu pri izbiri poročne obleke?

Je izbira poročne obleke za vas veselje ali stres

 

Čestitamo vam za vašo zaroko! Na kaj ste najprej pomislili, ko se je v vas pomiril prvi naval čustev? Na sanjsko poročno obleko? Seveda J. Tudi mi mislimo, da je to prvi ‘poročni opravek’, na TO DO listi vsake neveste. Da bo iskanje poročne obleke za vas veselje, smo vam pripravili nekaj nasvetov. Upamo, da vam pridejo prav.Ve

Več si preberite v našen novem Blog zapisu

Pronovias poročne obleke

Obisk sejma mode #VBBFW19

Poročni sejem

Med prvomajskimi prazniki smo si dekleta iz poročnega salona Sanjska obleka privoščila prav poseben izlet. Obiskale smo dva pomembna dogodka v svetu poročne mode. Prva postaja Barcelona in druga Düsseldorf. Vrnile smo se z bleščečimi očmi, zanimivimi zgodbami in velikim naročilom poročnih oblek.

Barcelona v zvezdah

V Barceloni se vsako pomlad odvije največji in najpomembnejši poročni sejem v Evropi, ki se ga udeležijo najpomembnejši oblikovalci poročnih oblek iz celega sveta. Veselili smo se 5 dni modnih revij najprestižnejših imen poročne mode in 3 dni podrobnega ogleda vsake poročne obleke, ki nas je na modni reviji še posebej navdušila.

Kaj vse smo videli in izbrali, smo na kratko zapisali v Blog zapis, kliknite tujaj.

Sanjska obleka in Anin ples 2018

Anin ples, Rogaška Slatina 2018.

Anin ples nas navdušuje ne le s svojo dobrodelnostjo, temveč tudi s čudovitimi večernimi toaletami, v katerih blestijo udeleženke izbranega dogodka.Z 200-letno tradicijo je vodilna tovrstna prireditev v Sloveniji in ena najbolj unikatnih kulturno-zabavnih prireditev z dobrodelnim poslanstvom v srednji Evropi.

V Rogaško Slatino vsako leto privablja izbrane goste iz gospodarskega, kulturnega in javnega življenja, ki cenijo odličnost dogajanja in plemeniti namen same prireditve.

anin ples

Že nekaj let je neposredno z Aninim plesom povezan tudi naš poročni salon Sanjska obleka, saj so udeleženke opazile bogato izbiro svečanih oblek vseh barv in krojev. Tako so vedno oblečene po kodeksu in hkrati zadnjih modnih

trendih.

Tudi letos je na plesu zablestela voditeljica plesa, ga. Mojca Krajnc, v razkošni dolgi obleki s srebrnimi kristali . Vsekakor si je izbrala pravi barvni odtenek, saj se je obleka nežno povezala s čudovitim cvetjem, ki je krasil eno najlepših evropskih dvoran, Kristalno dvorano v Rogaški Slatini.

Še posebej sta s svojo eleganco izstopali ga. Maja Križan in ga. Barbara Belcer, ki sta si v našem poročnem salonu izbrali dolgi večerni obleki v črni barvi , vsaka pa je imela dodan zanimiv detajl, s katerim sta popestrili večno modno in elegantno črnino.

Vsekakor so udeleženke Aninega plesa, ki se oblečejo v Sanjski obleki, opazne in resnično izstopajo s svojo celostno podobo.

Ste tudi ve povabljene na prihajajoči gala dogodek, a še nimate svečane obleke? Vabljene v naš salon, kjer je izbira res pestra! Z veseljem vam bomo pomagale izbrati tisto pravo!

Se vidimo v Sanjski Obleki.

Stella York, kolekcija 2019 je že v salonu

Poročne obleke Stella York 2019

Čaroben občutek lahkotnosti, romantične čipke in nežni kristali… Vse to boste našle v novi kolekciji poročnih oblek Stella York za sezono 2019.

Izbirale boste lahko med različnimi kroji, z naramnicami ali rokavi, med čipkami ali kristali.

Stella York ponuja zapeljive linije s preciznimi detajli, ki bodo vašim poročnim fotografijam dodali le še tisto malo piko na i! Izvezene čipke in čudovit lesket drobnih kristalov ter lahkotni in mehki materiali nedvomno odlikujejo poročne obleke Stella York 2019.

Zato vabljene v naš poročni salon, kjer so vam nekatere obleke iz nove kolekcije že na voljo!

Svoj termin si lahko rezervirate tukaj