Pronovias poročne obleke

Obisk sejma mode #VBBFW19

Poročni sejem

Med prvomajskimi prazniki smo si dekleta iz poročnega salona Sanjska obleka privoščila prav poseben izlet. Obiskale smo dva pomembna dogodka v svetu poročne mode. Prva postaja Barcelona in druga Düsseldorf. Vrnile smo se z bleščečimi očmi, zanimivimi zgodbami in velikim naročilom poročnih oblek.

Barcelona v zvezdah

V Barceloni se vsako pomlad odvije največji in najpomembnejši poročni sejem v Evropi, ki se ga udeležijo najpomembnejši oblikovalci poročnih oblek iz celega sveta. Veselili smo se 5 dni modnih revij najprestižnejših imen poročne mode in 3 dni podrobnega ogleda vsake poročne obleke, ki nas je na modni reviji še posebej navdušila.

Kaj vse smo videli in izbrali, smo na kratko zapisali v Blog zapis, kliknite tujaj.

Sanjska obleka in Anin ples 2018

Anin ples, Rogaška Slatina 2018.

Anin ples nas navdušuje ne le s svojo dobrodelnostjo, temveč tudi s čudovitimi večernimi toaletami, v katerih blestijo udeleženke izbranega dogodka.Z 200-letno tradicijo je vodilna tovrstna prireditev v Sloveniji in ena najbolj unikatnih kulturno-zabavnih prireditev z dobrodelnim poslanstvom v srednji Evropi.

V Rogaško Slatino vsako leto privablja izbrane goste iz gospodarskega, kulturnega in javnega življenja, ki cenijo odličnost dogajanja in plemeniti namen same prireditve.

anin ples

Že nekaj let je neposredno z Aninim plesom povezan tudi naš poročni salon Sanjska obleka, saj so udeleženke opazile bogato izbiro svečanih oblek vseh barv in krojev. Tako so vedno oblečene po kodeksu in hkrati zadnjih modnih

trendih.

Tudi letos je na plesu zablestela voditeljica plesa, ga. Mojca Krajnc, v razkošni dolgi obleki s srebrnimi kristali . Vsekakor si je izbrala pravi barvni odtenek, saj se je obleka nežno povezala s čudovitim cvetjem, ki je krasil eno najlepših evropskih dvoran, Kristalno dvorano v Rogaški Slatini.

Še posebej sta s svojo eleganco izstopali ga. Maja Križan in ga. Barbara Belcer, ki sta si v našem poročnem salonu izbrali dolgi večerni obleki v črni barvi , vsaka pa je imela dodan zanimiv detajl, s katerim sta popestrili večno modno in elegantno črnino.

Vsekakor so udeleženke Aninega plesa, ki se oblečejo v Sanjski obleki, opazne in resnično izstopajo s svojo celostno podobo.

Ste tudi ve povabljene na prihajajoči gala dogodek, a še nimate svečane obleke? Vabljene v naš salon, kjer je izbira res pestra! Z veseljem vam bomo pomagale izbrati tisto pravo!

Se vidimo v Sanjski Obleki.

Stella York, kolekcija 2019 je že v salonu

Poročne obleke Stella York 2019

Čaroben občutek lahkotnosti, romantične čipke in nežni kristali… Vse to boste našle v novi kolekciji poročnih oblek Stella York za sezono 2019.

Izbirale boste lahko med različnimi kroji, z naramnicami ali rokavi, med čipkami ali kristali.

Stella York ponuja zapeljive linije s preciznimi detajli, ki bodo vašim poročnim fotografijam dodali le še tisto malo piko na i! Izvezene čipke in čudovit lesket drobnih kristalov ter lahkotni in mehki materiali nedvomno odlikujejo poročne obleke Stella York 2019.

Zato vabljene v naš poročni salon, kjer so vam nekatere obleke iz nove kolekcije že na voljo!

Svoj termin si lahko rezervirate tukaj

oprijeta_porocna_obleka_z_naramnicami_in_cipko

Prihaja Pronovias 2019!

Poročne obleke Pronovias 2019

Vse ljubiteljice znamke Pronovias – ali pa če rečemo kar vse modne navdušenke – POZOR! V salon že prihaja nova kolekcija Pronovias poročnih oblek za sezono 2019! Kot boste opazile, prevladujejo romantične čipke, globlji izrezi, pa tudi prefinjene gladke linije. Poleg čudovitih detajlov vas bodo očarali najboljši materiali, po katerih so pri hiši Pronovias še posebej poznani. Izbirale boste lahko med sanjskimi princess poročnimi oblekami (mimogrede: ste že opazile poročno obleko Elisenda?) ali pa ženstvenimi oprijetimi kroji (kaj pravite na zapeljivo poročno obleko Hierba?). Nismo pa pozabili tudi na tiste neveste, ki si želijo dolgih rokavov!

Nekaj fotografij nove kolekcije smo že objavili na naši spletni strani, z velikim navdušenjem pa pričakujemo še preostale pošiljke.

Lepo vabljene na ogled poročnih oblek v naš salon, kjer je izbira res velika (in se z vsakim tednom še bogati ;-)). Svoj termin si lahko rezervirate tukaj.

Zvezde plešejo

Ste že opazili fotografije deklet, ki bodo plesale v novem plesnem spektaklu Zvezde plešejo? Se sprašujete, kje so dobile tisto svetlečo dvodelno svečano obleko, posuto z drobnimi kamenčki? Ali pa tisto zapeljivo oprijeto večerno obleko, v celoti našito s srebrnimi kristali? Kje drugje, kot v našem salonu Sanjska obleka! Dekleta smo z veseljem oblekle v trendy večerne in svečane obleke s kristali, da bodo še posebej izstopale! Oddajo si boste lahko ogledali spomladi, obleke pa si že sedaj oglejte na naši spletni strani in v salonu, kjer je izbira res bogata!

Kako izbrati obleko za maturantski ples

Maturantske obleke za 2018 že v salonu!

Drage maturantke, za vas imamo odlično novico! Maturantske obleke za sezono 2018, ki smo jih nestrpno pričakovale, so že vse v našem salonu! Čakajo vas obleke po zadnjih modnih trendih, vseh krojev in barv. Naročite se na termin pomerjanja in si jih oglejte v živo! Zagotavljamo, da vam ne bo žal :-)

Največji poročni sejem na Brdu

Za nami je največji slovenski poročni sejem, ki se je odvijal 21. in 22. oktobra 2017 na čudovitem Brdu pri Kranju. Ponosni smo na to, da smo se prvič predstavili v vlogi soorganizatorja poročnega sejma, kar je bil nedvomno svojevrsten podvig, ki pa smo ga več kot uspešno izpeljali. Povabili smo več kot 60 poročnih ponudnikov, ki so ta trenutek vodilni na slovenskem poročnem tržišču – poročni saloni, fotografi, zlatarji, snemalci, ponudniki prostorov, glasbene skupine, organizatorji porok in še in še! Dogodek smo popestrili tudi z modno revijo, na kateri so bili predstavljeni trendi poročnih oblek za nevesto in ženina ter za najmlajše. Pred sejmom smo izbrali še dva bodoča mladoporočenca, ki sta se potegovala za eno od naših nagrad – dobila sta VIP prevoz na poročni sejem Brdo kar s helikopterjem! Na koncu je sledila prijetna zabava s simpatičnim Issacom Palmo, na kateri smo podelili številne nagrade, pri čemer pa so bili obiskovalci nedvomno v pričakovanju podelitve glavne nagrade – brezplačne poroke! Veseli smo bili številnega in pozitivnega odziva udeležencev in razstavljavcev, saj smo skupaj ustvarili čisto novo poročno zgodbo, ki jo bomo naslednje leto ponovili! Rezervirajte si datum – 20. in 21. oktober 2018.
Več informacij najdete na: http://www.porocnisejem.com/
Se vidimo ;)

 

Ekskluzivno: Randy Fenoli!

Randy Fenoli v Sanjski Obleki!

Randy Fenoli – vse neveste, ki spremljate oddajo »Say yes to the dress«, ga poznate, kajne? Me smo nad njim čisto navdušene! Kolekcija svetovno priznanega svetovalca in kreatorja Randyja Fenolija namreč prihaja v Slovenijo! Natančneje ekskluzivno v naš salon :-) Vsak dan pričakujemo njegovo pošiljko, ki sicer rahlo zamuja, a smo za »pokušino« že dobili štiri njegove poročne obleke, ki so nam enostavno vzele dih… Prva poročna obleka je v kroju morske deklice in z zapeljivo, malce nenavadno čipko v zgornjem delu, na kateri se vam bo zagotovo ustavil pogled. Druga je nekoliko bolj klasične A linije s čudovito čipko in kristali, tretja pa s prosojnim životcem in v celoti iz svetlečega tila ter posuta s kristali. Nedvomno pa bodo vse oči uprte v zvezdo našega poročnega salona, saj smo prejeli tudi Randyjevo mojstrovino – poročno obleko Brandi! Brandi bo prava izbira za tiste neveste, ki si že od malih nog želijo postati prave princeske na poročni dan. Upamo, da vas bomo lahko kmalu razveselile še z drugo pošiljko poročnih oblek Randyja Fenolija, ki bo nedvomno vredna vašega obiska salona. Se že veselimo!

V salonu že Pronovias 2018!

Za vas, drage bodoče neveste, imamo fantastično novico! V naš poročni salon je prispela kolekcija Pronovias 2018!

Pronovias je španska znamka poročnih oblek in velja za eno izmed najboljših na svetu. Do sedaj smo imeli v salonu le njihovo podlinijo poročnih oblek St. Patrick, ki so poznane po svoji odlični kvaliteti in dizajnu. Če se vam zdi, da so na fotografijah poročne obleke Pronovias morda na prvi pogled zelo podobne oblekam znamke St. Patrick, boste svoje mnenje spremenile takoj, ko jih boste videle v živo in seveda poskusile!

Glavna razlika med linijami poročnih oblek Pronovias (Atelier Pronovias, St. Patrick, La Sposa in White One) je nedvomno v materialu. Ko boste poskusile poročno obleko iz naše nove kolekcije, boste takoj ugotovile, o čem je govora! Naj povemo še, da je nad kolekcijo Pronovias navdušenih že kar nekaj nevest, saj imamo že veliko rezervacij za poročno sezono 2018!

Naše obleke v reviji Zaobljuba

Zaobljuba

V začetku oktobra 2017 je izšla nova številka najboljše poročne revije v Sloveniji – Zaobljuba. V njej so med drugim predstavljene tudi naše poročne in svečane obleke.
Fotografiranje je potekalo v dveh delih. Prvi del je bil namenjen poročnim oblekam, kjer smo za lokacijo izbrali zapuščeno stavbo na Metelkovi ulici. Zaradi različnih “tekstur”, kot so beton, les in kamenje, v sredini pa manekenke v naših poročnih oblekah, je bil rezultat naravnost fantastičen – nastale so izjemne fotografije, pod katere se je podpisala ena izmed vodilnih slovenskih fotografinj, Ana Gregorič.

Drugi del fotografiranja pa je potekal v čudovitem ljubljanskem hotelu Antiq Palace Hotel & Spa. Tu smo celotno poročno fotografiranje predstavili malo drugače, saj so se v naših svečanih oblekah, primernih tudi za družice, pokazale štiri poročne ponudnice, ki po navadi ne stojijo pred fotografskim objektivom. Moramo reči, da jim je bila vloga »družic« res pisana na kožo! In tudi tu se je fotografinja Ana odlično odrezala!

V reviji so poleg svečanih oblek prikazane tudi poročne obleke nove sezone 2018, ki si jih lahko ekskluzivno ogledate le v našem salonu.