SNEMANJE POROKE – DA ALI NE?

POROČNA ZGODBA UJETA V FILM

Najlepši trenutki vašega poročnega dne si zaslužijo, da ostanejo ovekovečeni za vedno. V sliki ali v filmu. Fotografiranje in snemanje porok sta dva izmed tistih elementov vaše poroke, ki si zaslužita nekaj več pozornosti in dobrega premisleka.

Več si preberite v našem zadnjem BLOG zapisu, KLIK.

 

MATURANTSKI PLES IN MATURANTSKE OBLEKE

Maturantski ples in maturantske obleke.

Eden najbolj pomembnih trenutkov tvojih mladostniških dni.  Prihaja dan, ki si ga čakal/a zelo dolgo, dan, ki bo dal piko na I tvojim srednješolskim letom. Maturantski ples. Še zadnjič boste združeni vsi maturantje s svojimi družinami, ki bodo prekipevale od ponosa.

Maturantski ples bo prinesel ogromno lepih trenutkov, ki se jih boš spominjal/a celo življenje, zato poskrbi, da bo vse kar se da popolno. Tudi tvoja maturantska obleka.

Maturantske obleke

Sicer pa nam dovoli, da z maturantskim priročnikom olajšamo izbiro prave maturantske obleke tako maturantkam, kot maturantom. Izbor je res pester, prepusti se nam, z veseljem pomagamo pri izbiri.

Preberite si svoj izvod MATURANTSKEGA PRIROČNIKA TUKAJ v PDF obliki ali preberite naš BLOG zapis in se naročite na prosti termin na tem NASLOVU.

WHITEONE IN ZAC POSEN STA ZDRUŽILI MOČI

White One, blagovna znamka skupine Pronovias je najavila sodelovanje s priznanim oblikovalcem Zac Posen,  ki je ekskluzivno za blagovno znamko WhiteOne oblikoval linijo poročnih oblek.

White One

Več si preberite v našem Blog prispevku tukaj:-)

PRAVILA OBLAČENJA

BLACK tie – WHITE tie – Coctail?

Kateri je formalen in kateri bolj formalen od formalnega?

Kako kratka je lahko vaša obleka in ali je za specifičen dogodek sploh primerna kratka toaleta?

Kakšen suknjič mora izbrati moški?

Kateri dogodek zahteva kakšno toaleto?

Na vsa vprašanja smo vam pripravili odgovore v našem novem Blog zapisu.

Povezava do Blog zapisa PRAVILA OBLAČENJA.

Julijska akcija ženskih poročnih oblek.

V mesecu juliju smo vam pripravili prav posebno akcijo, s katero si lahko pridobite od 5 do 25% popusta pri nakupu ali izposoji ženske poročne obleke.

Pogoji:

Akcija velja od 1.7.2019 do 31.7.2019.
Akcija velja za neveste, ki se poročijo v letu 2020.
Akcija velja za vse modele ženskih poročnih oblek, obleke iz kolekcij 2020 niso vključene.
Akcija velja za poročne obleke – torej obleke, ki se začnejo na “Poročna obleka”.

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Več na klikni tukaj

Prisrčno vabljene.

Kako se izogniti stresu pri izbiri poročne obleke?

Je izbira poročne obleke za vas veselje ali stres

 

Čestitamo vam za vašo zaroko! Na kaj ste najprej pomislili, ko se je v vas pomiril prvi naval čustev? Na sanjsko poročno obleko? Seveda J. Tudi mi mislimo, da je to prvi ‘poročni opravek’, na TO DO listi vsake neveste. Da bo iskanje poročne obleke za vas veselje, smo vam pripravili nekaj nasvetov. Upamo, da vam pridejo prav.Ve

Več si preberite v našen novem Blog zapisu

Pronovias poročne obleke

Obisk sejma mode #VBBFW19

Poročni sejem

Med prvomajskimi prazniki smo si dekleta iz poročnega salona Sanjska obleka privoščila prav poseben izlet. Obiskale smo dva pomembna dogodka v svetu poročne mode. Prva postaja Barcelona in druga Düsseldorf. Vrnile smo se z bleščečimi očmi, zanimivimi zgodbami in velikim naročilom poročnih oblek.

Barcelona v zvezdah

V Barceloni se vsako pomlad odvije največji in najpomembnejši poročni sejem v Evropi, ki se ga udeležijo najpomembnejši oblikovalci poročnih oblek iz celega sveta. Veselili smo se 5 dni modnih revij najprestižnejših imen poročne mode in 3 dni podrobnega ogleda vsake poročne obleke, ki nas je na modni reviji še posebej navdušila.

Kaj vse smo videli in izbrali, smo na kratko zapisali v Blog zapis, kliknite tujaj.

Sanjska obleka in Anin ples 2018

Anin ples, Rogaška Slatina 2018.

Anin ples nas navdušuje ne le s svojo dobrodelnostjo, temveč tudi s čudovitimi večernimi toaletami, v katerih blestijo udeleženke izbranega dogodka.Z 200-letno tradicijo je vodilna tovrstna prireditev v Sloveniji in ena najbolj unikatnih kulturno-zabavnih prireditev z dobrodelnim poslanstvom v srednji Evropi.

V Rogaško Slatino vsako leto privablja izbrane goste iz gospodarskega, kulturnega in javnega življenja, ki cenijo odličnost dogajanja in plemeniti namen same prireditve.

anin ples

Že nekaj let je neposredno z Aninim plesom povezan tudi naš poročni salon Sanjska obleka, saj so udeleženke opazile bogato izbiro svečanih oblek vseh barv in krojev. Tako so vedno oblečene po kodeksu in hkrati zadnjih modnih

trendih.

Tudi letos je na plesu zablestela voditeljica plesa, ga. Mojca Krajnc, v razkošni dolgi obleki s srebrnimi kristali . Vsekakor si je izbrala pravi barvni odtenek, saj se je obleka nežno povezala s čudovitim cvetjem, ki je krasil eno najlepših evropskih dvoran, Kristalno dvorano v Rogaški Slatini.

Še posebej sta s svojo eleganco izstopali ga. Maja Križan in ga. Barbara Belcer, ki sta si v našem poročnem salonu izbrali dolgi večerni obleki v črni barvi , vsaka pa je imela dodan zanimiv detajl, s katerim sta popestrili večno modno in elegantno črnino.

Vsekakor so udeleženke Aninega plesa, ki se oblečejo v Sanjski obleki, opazne in resnično izstopajo s svojo celostno podobo.

Ste tudi ve povabljene na prihajajoči gala dogodek, a še nimate svečane obleke? Vabljene v naš salon, kjer je izbira res pestra! Z veseljem vam bomo pomagale izbrati tisto pravo!

Se vidimo v Sanjski Obleki.

Stella York, kolekcija 2019 je že v salonu

Poročne obleke Stella York 2019

Čaroben občutek lahkotnosti, romantične čipke in nežni kristali… Vse to boste našle v novi kolekciji poročnih oblek Stella York za sezono 2019.

Izbirale boste lahko med različnimi kroji, z naramnicami ali rokavi, med čipkami ali kristali.

Stella York ponuja zapeljive linije s preciznimi detajli, ki bodo vašim poročnim fotografijam dodali le še tisto malo piko na i! Izvezene čipke in čudovit lesket drobnih kristalov ter lahkotni in mehki materiali nedvomno odlikujejo poročne obleke Stella York 2019.

Zato vabljene v naš poročni salon, kjer so vam nekatere obleke iz nove kolekcije že na voljo!

Svoj termin si lahko rezervirate tukaj

oprijeta_porocna_obleka_z_naramnicami_in_cipko

Prihaja Pronovias 2019!

Poročne obleke Pronovias 2019

Vse ljubiteljice znamke Pronovias – ali pa če rečemo kar vse modne navdušenke – POZOR! V salon že prihaja nova kolekcija Pronovias poročnih oblek za sezono 2019! Kot boste opazile, prevladujejo romantične čipke, globlji izrezi, pa tudi prefinjene gladke linije. Poleg čudovitih detajlov vas bodo očarali najboljši materiali, po katerih so pri hiši Pronovias še posebej poznani. Izbirale boste lahko med sanjskimi princess poročnimi oblekami (mimogrede: ste že opazile poročno obleko Elisenda?) ali pa ženstvenimi oprijetimi kroji (kaj pravite na zapeljivo poročno obleko Hierba?). Nismo pa pozabili tudi na tiste neveste, ki si želijo dolgih rokavov!

Nekaj fotografij nove kolekcije smo že objavili na naši spletni strani, z velikim navdušenjem pa pričakujemo še preostale pošiljke.

Lepo vabljene na ogled poročnih oblek v naš salon, kjer je izbira res velika (in se z vsakim tednom še bogati ;-)). Svoj termin si lahko rezervirate tukaj.