Prihaja Pronovias 2019!

Vse ljubiteljice znamke Pronovias – ali pa če rečemo kar vse modne navdušenke – POZOR! V salon že prihaja nova kolekcija Pronovias poročnih oblek za sezono 2019! Kot boste opazile, prevladujejo romantične čipke, globlji izrezi, pa tudi prefinjene gladke linije. Poleg čudovitih detajlov vas bodo očarali najboljši materiali, po katerih so pri hiši Pronovias še posebej poznani. Izbirale boste lahko med sanjskimi princess poročnimi oblekami (mimogrede: ste že opazile poročno obleko Elisenda?) ali pa ženstvenimi oprijetimi kroji (kaj pravite na zapeljivo poročno obleko Hierba?). Nismo pa pozabili tudi na tiste neveste, ki si želijo dolgih rokavov!

Nekaj fotografij nove kolekcije smo že objavili na naši spletni strani, z velikim navdušenjem pa pričakujemo še preostale pošiljke.

Lepo vabljene na ogled poročnih oblek v naš salon, kjer je izbira res velika (in se z vsakim tednom še bogati ;-)). Svoj termin si lahko rezervirate tukaj.

Zvezde plešejo

Ste že opazili fotografije deklet, ki bodo plesale v novem plesnem spektaklu Zvezde plešejo? Se sprašujete, kje so dobile tisto svetlečo dvodelno svečano obleko, posuto z drobnimi kamenčki? Ali pa tisto zapeljivo oprijeto večerno obleko, v celoti našito s srebrnimi kristali? Kje drugje, kot v našem salonu Sanjska obleka! Dekleta smo z veseljem oblekle v trendy večerne in svečane obleke s kristali, da bodo še posebej izstopale! Oddajo si boste lahko ogledali spomladi, obleke pa si že sedaj oglejte na naši spletni strani in v salonu, kjer je izbira res bogata!

Kako izbrati obleko za maturantski ples

Maturantske obleke za 2018 že v salonu!

Drage maturantke, za vas imamo odlično novico! Maturantske obleke za sezono 2018, ki smo jih nestrpno pričakovale, so že vse v našem salonu! Čakajo vas obleke po zadnjih modnih trendih, vseh krojev in barv. Naročite se na termin pomerjanja in si jih oglejte v živo! Zagotavljamo, da vam ne bo žal :-)

Največji poročni sejem na Brdu

Za nami je največji slovenski poročni sejem, ki se je odvijal 21. in 22. oktobra 2017 na čudovitem Brdu pri Kranju. Ponosni smo na to, da smo se prvič predstavili v vlogi soorganizatorja poročnega sejma, kar je bil nedvomno svojevrsten podvig, ki pa smo ga več kot uspešno izpeljali. Povabili smo več kot 60 poročnih ponudnikov, ki so ta trenutek vodilni na slovenskem poročnem tržišču – poročni saloni, fotografi, zlatarji, snemalci, ponudniki prostorov, glasbene skupine, organizatorji porok in še in še! Dogodek smo popestrili tudi z modno revijo, na kateri so bili predstavljeni trendi poročnih oblek za nevesto in ženina ter za najmlajše. Pred sejmom smo izbrali še dva bodoča mladoporočenca, ki sta se potegovala za eno od naših nagrad – dobila sta VIP prevoz na poročni sejem Brdo kar s helikopterjem! Na koncu je sledila prijetna zabava s simpatičnim Issacom Palmo, na kateri smo podelili številne nagrade, pri čemer pa so bili obiskovalci nedvomno v pričakovanju podelitve glavne nagrade – brezplačne poroke! Veseli smo bili številnega in pozitivnega odziva udeležencev in razstavljavcev, saj smo skupaj ustvarili čisto novo poročno zgodbo, ki jo bomo naslednje leto ponovili! Rezervirajte si datum – 20. in 21. oktober 2018.
Več informacij najdete na: http://www.porocnisejem.com/
Se vidimo ;)

 

Ekskluzivno: Randy Fenoli!

Vse neveste, ki spremljate oddajo »Say yes to the dress«, ga poznate, kajne? Me smo nad njim čisto navdušene! Kolekcija svetovno priznanega svetovalca in kreatorja Randyja Fenolija namreč prihaja v Slovenijo! Natančneje ekskluzivno v naš salon :-) Vsak dan pričakujemo njegovo pošiljko, ki sicer rahlo zamuja, a smo za »pokušino« že dobili štiri njegove poročne obleke, ki so nam enostavno vzele dih… Prva poročna obleka je v kroju morske deklice in z zapeljivo, malce nenavadno čipko v zgornjem delu, na kateri se vam bo zagotovo ustavil pogled. Druga je nekoliko bolj klasične A linije s čudovito čipko in kristali, tretja pa s prosojnim životcem in v celoti iz svetlečega tila ter posuta s kristali. Nedvomno pa bodo vse oči uprte v zvezdo našega poročnega salona, saj smo prejeli tudi Randyjevo mojstrovino – poročno obleko Brandi! Brandi bo prava izbira za tiste neveste, ki si že od malih nog želijo postati prave princeske na poročni dan. Upamo, da vas bomo lahko kmalu razveselile še z drugo pošiljko poročnih oblek Randyja Fenolija, ki bo nedvomno vredna vašega obiska salona. Se že veselimo!

V salonu že Pronovias 2018!

Za vas, drage bodoče neveste, imamo fantastično novico! V naš poročni salon je prispela kolekcija Pronovias 2018!

Pronovias je španska znamka poročnih oblek in velja za eno izmed najboljših na svetu. Do sedaj smo imeli v salonu le njihovo podlinijo poročnih oblek St. Patrick, ki so poznane po svoji odlični kvaliteti in dizajnu. Če se vam zdi, da so na fotografijah poročne obleke Pronovias morda na prvi pogled zelo podobne oblekam znamke St. Patrick, boste svoje mnenje spremenile takoj, ko jih boste videle v živo in seveda poskusile!

Glavna razlika med linijami poročnih oblek Pronovias (Atelier Pronovias, St. Patrick, La Sposa in White One) je nedvomno v materialu. Ko boste poskusile poročno obleko iz naše nove kolekcije, boste takoj ugotovile, o čem je govora! Naj povemo še, da je nad kolekcijo Pronovias navdušenih že kar nekaj nevest, saj imamo že veliko rezervacij za poročno sezono 2018!

Naše obleke v reviji Zaobljuba

V začetku oktobra 2017 je izšla nova številka najboljše poročne revije v Sloveniji – Zaobljuba. V njej so med drugim predstavljene tudi naše poročne in svečane obleke.
Fotografiranje je potekalo v dveh delih. Prvi del je bil namenjen poročnim oblekam, kjer smo za lokacijo izbrali zapuščeno stavbo na Metelkovi ulici. Zaradi različnih “tekstur”, kot so beton, les in kamenje, v sredini pa manekenke v naših poročnih oblekah, je bil rezultat naravnost fantastičen – nastale so izjemne fotografije, pod katere se je podpisala ena izmed vodilnih slovenskih fotografinj, Ana Gregorič.

Drugi del fotografiranja pa je potekal v čudovitem ljubljanskem hotelu Antiq Palace Hotel & Spa. Tu smo celotno poročno fotografiranje predstavili malo drugače, saj so se v naših svečanih oblekah, primernih tudi za družice, pokazale štiri poročne ponudnice, ki po navadi ne stojijo pred fotografskim objektivom. Moramo reči, da jim je bila vloga »družic« res pisana na kožo! In tudi tu se je fotografinja Ana odlično odrezala!

V reviji so poleg svečanih oblek prikazane tudi poročne obleke nove sezone 2018, ki si jih lahko ekskluzivno ogledate le v našem salonu.