POROČNA,
SVEČANA & MODNA
OBLAČILA
041 577 572
info@sanjska-obleka.si
SI | HR

Prijava na E-novice

Vpišite vaš elektronski naslov in spremljajte naše objave in akcijsko ponudbo.

Prijava ni uspela.
Spoštovani,
zahavljujemo se vam za prijavo na naše e-novice.

Lep pozdrav,
sanjksa-obleka.si

Zakonca Horjak

Seveda sem si ogledovala obleke po internetu in si nekako ustvarila sliko kakšno obleko bi nosila na poročni dan. Ko sem prišla v salon Sanjska obleka, so me punce res lepo sprejele in si vzele čas zame. Seveda sem najprej povedala svoje želje in obleke probala, vendar nobena ni bila zame wau. Ko mi je prodajalka predlagala, da probam obleko po njenem izboru, sem bila takoj za. Punce, ki delajo v Sanjski obleki res znajo presoditi človeka in obleka, ki so mi jo predlagale je bila zame res noro lepa obleka, v katero sem se takoj zaljubila. Cez dva dni sem jih poklicala, če lahko pridem se enkrat in oblečem samo to obleko. Za njih to ni bil noben problem in ko sem obleko še enkrat oblekla, sem vedela da je to moja poročna obleka. Hvala vam za super izkušnjo pomerjanja poročnih oblek. Hvala vam za prijaznost in svetovanje. Zame je bila obleka popolna, v njej sem preplesala celo noč, čeprav je bilo v načrtu, da se preoblečem. 

Barbara in Tobija

Vas in vaše sodelavke pa še enkrat pohvalim, ker ste res super in nimam niti ene pripombe. Izjemna odzivnost, pripravljenost svetovati in pomagati, pa še res lepe obleke in veliko izbire imate. Vas z veseljem priporočam naprej in vam želim še naprej veliko veselja pri vašem delu.

Mateja Rosa

Drage dame iz Sanjske obleke!
Iskanje poročne obleke me je pripeljalo do vas, takrat še v majhno trgovinico na "podstrešju". Do danes ste zrasli v ponudbi, še vedno pa ostajate dostopni, prilagodljivi in prijazni. 
Najlepša hvala za prijazno svetovanje in takojšnjo pripravljenost za sodelovanje pri brezplačni izposoji obleke za Klic dobrote.
Uspešno delo še naprej in se gotovo še srečamo!

Zakonca Kavšek Kšela

Z vašim salonom imam pozitivno izkušnjo od prvega kontakta dalje. Ko stopiš v salon se občuti, da je vsaka nevesta obravnavana individualno, da se ji popolnoma posvetite in ji z vsemi možnimi nasveti pomagate najti tisto pravo. Zadovoljna z izbiro salona in obleke!

Nina Grobljar Vidmar

Še enkrat bi se vam zahvalila za prijaznost in vso pomoč. Hvala gospodični, ki mi je svetovala in kljub moji trmi, da ne želim videti dolgega modela obleke (najprej sem pomerila kratkega, pa ni bil zame) vseeno prinesla dolgo obleko, v katero sem se naravnost zaljubila :). Prvi salon v katerega sem zavila je bil prava odločitev. Še enkrat hvala, SUPER STE!

Tadeja Švigelj Račič

Ko je napočil čas za nakup poročne obleke, sem točno vedela kaj si želim. Izoblikovano sem imela predstavo o moji sanjski poročni obleki. Vprašanje je bilo le, kje jo poiskati. Pri brskanju po internetu, sem kar hitro našla stran poročnega salona Sanjska obleka, kjer je bila točno ta, moja sanjska obleka. Od veselja sem zavriskala kot majhna deklica. Pa vendar sem želela biti previdna, da se ne bom kar zaletela v prvo obleko in sem še naprej iskala in iskala. Vendar je bila tista obleka kjub vsem ostalim, ki so bile tudi lepe, še vedno tista prava, tista top. Naročila sem se na pomerjanje, hkrati pa izvedela, da je obleka na odprodaji in je zato znižana. Še večje veselje! Ko sem prišla v salon, mi je prijazna svetovalka pomagala pomeriti obleko. Bila mi je kot ulita in oči so se mi verjetno kar zaiskrile...Nato sem poizkusila še dve drugi obleki, vendar smo soglasno s svetovalkami v salonu ugotovile, da je pač samo ena tista prava :) Prijazno pomoč sem dobila tudi pri predstavitvi kakšni čevlji in dodatki gredo zraven. Izkušnja v salonu je bila zelo prijetna, prijazne in ustrežljive svetovalke, ugodne cene in lep ambient, da se resnično počutiš kot princeska že na pomerjanju :)
Še enkrat se zahvaljujem salonu Sanjska obleka za vso prijaznost in pomoč, da sem v njem našla res sanjsko obleko, ki je še vedno ne bi zamenjala za nobeno drugo!
Moja izkušnja pri nakupu poročne obleke je bila resnično lepa. Salon ima veliko izbiro lepih, modernih oblek in v njem se zagotovo najde še veliko sanjskih!

Sonja Lap Car

Lov za mojo obleko je se začel ze kmalu…Točno sem vedela kaksno obleko si želim. Obiskala sem kar nekaj salonov v Sloveniji in Zagrebu, ampak nikjer se mojim željam niso približali, niti se niso potrudili, kot so to storili v Sanjski obleki. Pri njih sem vse dobila na enem mestu. Najbolj so me navdušili z iskrenim pogovorom, pristno prijaznostjo in ustrezljivostjo. Vsekakor priporočam samo njih.

Nataša Jekovec

Že ko sem na spletu iskala poročne obleke, sem največ primernih našla ravno na vaši spletni strani. Tako sem se odločila, da vas obiščem. Zelo sem bila zadovoljna nad vašo prijaznostjo, nevsiljivostjo, potrpežljivostjo in svetovanjem. Kljub temu, da sem sprva iskala kratko obleko, sem na koncu pristala v dolgi, res prečudoviti in udobni obleki, ki sem jo s ponosom nosila in za katero lahko rečem, da je bila res tista prava, sanjska obleka.  Vidi se, da delo opravljate s srcem in se vam še enkrat lepo zahvaljujem in vam želim, da tudi v prihodnje ostanete na tej poti.

Zakonca Arbeiter

Še enkrat bi se vam želela zahvaliti, saj ste edini salon, v katerem sem resnično našla svojo sanjsko obleko. Prav vi ste poskrbeli, da sem se že na pomerjanju počutila kot prava nevesta. 
Z veseljem vas bom priporočila še naprej. 

Janja Kranjc

Moram povdarit, da sem zelo zadovoljna z vašo ponudbo. Ste zelo ugodni in obleke so krasne. Poleg tega je bila tudi postrežba odlična. Hvala se enkrat.

Špela Hafner

Pri vas v salonu sem bila zelo zadovoljna, ste si vzeli čas in se nam zelo posvetili. Svetujete tudi kašna obleka pristaja glede na postavo. Imate zelo veliko izbiro oblek in mislim, da se za vsako najde prava. Z obleko sem bila zelo zadovoljna kot tudi s popravki.

Darinka Puntnar

Ob nakupu se še niti nisem zavedala, kako čudovito obleko sem izbrala.
Hvala za strokovno pomoč in vse nasvete pri izbiri in hvala, ker sta me s kolegico tako dobro ocenili in mi ponudili najboljšo izbiro po moji meri. Vsekakor ostajam vaša zelo zadovoljna stranka.

Nataša Ramoveš Kos


Vsako dekle sanja o svoji poroki a ko pride ta dan ko se zaročiš je potem za dekle prvo vprašanje kaj obleči. Ponudb je veliko a tista prava je le ena. Da je tvoj dan popoln da očaraš svojega bodočega moža in potem še svate in predvsem da se nevesta počuti popolno je to lahko le ena obleka. Meni so to željo izpolnili in naredili dan še popolnejši v SANJSKI OBLEKI  gospa v salonu je prisluhnila mojim željam in mi pomagala svetovati. V enaki barvi sem dobila tudi kravato za ženina in sina. Tako je bil dan za nas tri popoln in nekaj posebnega.
Hvala SANJSKI OBLEKI  za čudovito obleko.
Copyright © 2017 Sanjska Obleka d.o.o. All Rights Reserved. Vse pravice pridržane. | O piškotkih