POROČNA,
SVEČANA & MODNA
OBLAČILA
041 577 572
info@sanjska-obleka.si
SI | HR

Prijava na E-novice

Vpišite vaš elektronski naslov in spremljajte naše objave in akcijsko ponudbo.

Prijava ni uspela.
Spoštovani,
zahavljujemo se vam za prijavo na naše e-novice.

Lep pozdrav,
sanjksa-obleka.si

Maturantske obleke

Ob končani srednji šoli je maturantski ples zagotovo eden izmed lepših in pomembnejših dogodkov. V salonu Sanjska obleka se lahko pohvalimo z največjo in najpestrejšo izbiro vseh vrst maturantskih oblek.

Izbirate lahko med dolgimi in kratkimi oblekami. Letos pa so pravi hit tudi kombinacije dolgih in kratkih. Pri izbiri maturantske obleke vam svetujemo, da pomerite tudi tiste, za katere se vam morda prvi hip ne zdi, da bi vam pristajale. Velikokrat se namreč zgodi nasprotno. Dobro je, da imate vizijo, kako naj bi vašamaturantska obleka izgledala, ampak vseeno si dovolite iti izven vaših okvirov. Zavedajte se, da ste lepše, kakor si mislite! Naše maturantske obleke so narejene tako, da se boste v njih počutile udobno in samozavestno (všite kosti okoli trebuha, všit nedrček, elastika, ki drži obleko na svojem mestu,...).

Prepričane ste lahko, da bo obleka med plesanjem četvorke ostala tam, kjer mora biti. Pri pomerjanju maturantskih oblek, naj vas ne skrbi, če vam ne bo »kot ulita«. Vse obleke so namreč narejene tako, da se jih pred dogodkom prilagodi vaši postavi. Zato poskrbijo profesionalne in spretne roke naših šivilj. Pri izbiri asortimana naših maturantskih oblek nismo pozabili niti na dekleta z močnejšo postavo. Ker se iz leta v leto trudimo biti boljši in polepšati večer čim večim maturantkam, je letos izbira še posebej pestra. Poskrbeli smo tudi za unikatnost naših oblek.

Predstavljajte si, da se na maturantskem plesu pojavi še 5 deklet z enako obleko. Pri nas se ti to ne more zgoditi, saj si skrbno zapisujemo, na katero šolo gre kakšna obleka, poleg tega pa večino oblek lahko kupite oz. si izposodite samo pri nas. Za vse podrobnosti v zvezi s tem se pozanimajte v našem salonu.

Pri izbiri vaše maturantske obleke vam bomo z veseljem brezplačno svetovali.
Copyright © 2017 Sanjska Obleka d.o.o. All Rights Reserved. Vse pravice pridržane. | O piškotkih