Pronovias preview collection 2019

Pronovias preview collection 2019

Kakšne bodo poročne obleke za sezono 2019?

Poročna sezona 2018 se je komaj dobro začela, mi pa smo z mislimi že naprej, saj že kukamo v sezono 2019 J Sanjska obleka je bila tudi tokrat ena izmed redkih povabljencev na elitni dogodek španske znamke Pronovias, ki slovi kot trendsetter na področju poročnih oblek.

Pripravili so fantastično modno revijo poročnih oblek za 2019, po reviji pa smo z navdušenjem poklepetali s samimi Pronovias modnimi oblikovalci.

Čipke, čipke in še enkrat čipke

Trendi poročnih oblek za 2019 še vedno napovedujejo predvsem obleke, ki jih krasijo čipkaste aplikacije ali pa v celoti čipkaste obleke. Pronovias pri kreacijah uporabljajo le najboljše čipke, zato so njihove obleke vsakič zapeljive in romantične – romantika pa seveda ne gre nikoli iz mode!

Nasprotja se privlačijo

Kot čisto nasprotje čipkastim poročnim oblekam pa se pojavljajo tudi obleke povsem gladkih, čistih linij. Na njih boste opazile zanimive detajle, kot so manjši kristali, nenavadne naramnice oziroma izreze, odprte hrbte,… Vse, kar jih naredi še posebej elegantne in ženstvene!

Kaj še?

Opaziti je bilo tudi veliko V izrezov, globokih dekoltejev in prevladujočo barvo, ki je še vedno šampanjec. Naj še omenimo, da boste na svoj račun zagotovo prišle tudi ljubiteljice dolgih rokavov.

Fotografij poročnih oblek 2019 sicer še ne smemo razkriti, bodo pa na voljo že v mesecu marcu, zato spremljajte naš blog in novičke, da jih boste videle med prvimi!

Morda pa le nekaj malega za pokušino za vse naše bodoče neveste:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja